Öğrenciler İçin Yunanistan Vizesi

Vize Başvuru Formunu Buradan İndirebilirsiniz.
 



 

YUNANİSTAN SCHENGEN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

Öğrenciler:

En az 6 ay geçerli pasaport

Pasaport fotokopileri

2 adet (beyaz zeminli biometrik) fotoğraf

Vize başvuru formu (FMA tarafından doldurulacaktır)

Seyahat sağlık sigortası (FMA tarafından yaptırılacaktır)

Otel ve Ulaşım rezervasyonu (FMA tarafından yaptırılacaktır)

Öğrenci Belgesi

Velinin maddi durumunu özetleyen evraklar (Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi)

18 yaş Doldurulmamış İse anne ve babadan muvafakatname